Saturday, December 23, 2006

Ok!

Ok...
Fer enøff at jeg burde oppdatere, men....
I en tideligere post (en av to eller tre:P) nevnte jeg at Herald Eia sto bak meg i køen.

Dette er Harald...
for de som ikke kjenner han er han en morsom kjendis....
Og det som da er, er at jeg veit at dere veit at han er en velverdig kjendis å omtale, men alikavell er det ingen som har kommentert det:(

Komikerkjendis Harald Eia vil selv komentere saken med et ord:
FY!

7 comments:

IngRid said...

jeg kommenterte det da jeg var på Elkjøp med deg...hjelper det?

Anonymous said...

Tenk at du har vært så nær en kjendis. Tok du på han? Smilte han til deg? Neste gang du treffer noen kjendiser, kan du få autografen til meg da?

Anonymous said...

hei du barske gutt!
Jeg synes jo det hadde vært enda kulere og stått bak deg i køen. Du er jo mye søtere enn Harald Eia. Han har jo nesten ikke hår og pipete stemme......... æsj.
Ønsker deg god jul, forresten.
Wish you were here!!

Mari said...

Velkommen til tidenes sirkus, Arne C!

m

Anonymous said...

Jobber du på sirkus, altså? Hva driver du med der,er du klovn eller er det hester du driver med+. Så kult. Dette må du fortelle mer om!

Marte said...

Kjempekult at du traff en kjendis, AC! Respekt! Det fikk meg også til å tenke på en annen (om enn kommende) kjendis. Skaperen selvfølgelig. Vet du om det er noe liv på bølgefronten, har det begynt å spre seg som en farsott over byen? Hvis ikke kan jeg prøve å få gjort noe med det her i Bergen i julen. Det er ihvertfall en begynnelse, tenker jeg..

Daphne Sofie said...

Haha, du er en fin en. Og Harald Eia er tøff, så du er vel tøff som har møtt ham. Eller sett ham. Eller no:p Skulle vel enkli bare si god jul. Jah. Så; god jul!